Praktisk information om COVID19

Åbningstider: Hafnia-Hallen holder lukket for alle i den kommende periode – foreløbig frem den til 14. april. Du opfordres til at følge med på vores Facebook, hvor vi løbende orienterer omkring situationen.


Hafnia-Gym: Hafnia- Gym er ligeledes lukket for alle i den kommende periode. Gym-medlemmer vil få yderligere informationer tilsendte direkte på mail i forhold til medlemskaber mv.


Banebooking: Har du lavet en booking via Book Byen i perioden 12. marts – 14. april, vil din booking automatisk blive annulleret og dine penge tilbageført.  Hvis du har en fast tid, vil du blive kontakte om refundering eller udsættelse af de berørte banetider, der må aflyses i perioden.
Du kan desværre ikke booke nye baner i den kommende periode. Derfor vil du midlertidigt ikke kunne finde Hafnia-Hallen på Book Byen. Hvis du har spørgsmål til din banebooking kan du kontakte maria@hafnia-hallen.dk.


Arrangementer f.eks. børnefødselsdage/polterabends. Vi kan desværre ikke booke nye arrangementer ind foreløbig indtil 14. april. Har du allerede booket et arrangement, vil du blive kontaktet i forhold refundering eller flytning af arrangementet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til kathrine@hafnia-hallen.dk.


Hafnia-Hallen opfordrer generelt til, at alle passer på hinanden og i øvrigt følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. En løbetur i det fri er vist stadig en mulighed, hvis du har brug for motion.

Vi håber, at alle kommer godt igennem den kommende periode, og vi glæder os til at vende stærkt tilbage, når sundhedsmyndighederne igen tillader det.