Retningslinjer for brug af hallen

(Opdateret 26/10-2020)

I forbindelse med den daglige brug af Hafnia-Hallen gælder følgende retningslinjer:

Afspritning:

Benyt venligst de mange opstillede spritdispensere i hallen, når du ankommer til Hafnia-Hallen.

Brug af mundbind

Fra torsdag d. 29. oktober til og med d. 2. januar 2021 skal alle over 12 år, der opholder sig i Hafnia bære mundbind.
Mundbindet må tages af, når træningen begynder, ligesom man må tage det af, når/hvis man skal bade. Man må ligeledes tage mundbindet af, hvis man sidder ned som tilskuer og overvære en kamp. Mundbindet skal på igen, når man rejser sig.

Faciliteter:

Alle faciliteter er åbne. Dog må man maksimalt være 10 voksne personer (inkl. træner) på hver facilitet eller 50 børn.

Gruppestørrelse:

Ifølge sundhedsmyndighedernes retningslinjer, må der maksimalt være 50 børn eller 10 voksne samlet til træning på hver facilitet. Vi har opdelt vores faciliteter for at kunne imødekomme flest mulige gæster. 

Forældre må ikke være i hallen under træninger.

Omklædning:

Alle omklædningsrum er åbne. Men vi opfordrer stærkt til, at alle, som har mulighed for det, ikke benytter omklædningsrummene, hvis det er muligt at bade hjemme.

Brug af cafeen:

Vores cafe har åbent som hidtil. Vi har flyttet nogle af cafeens borde ud i forhallen for at skabe bedre plads. Derudover er der indført en dedikeret ind- og udgang, så vi ikke er samlet for mange mennesker på for lidt plads. Men den gode stemning er bibeholdt. Så alle er naturligvis velkomne.

Leje/lån af udstyr og bolde:

Det er stadigt ikke være muligt at låne forskellige typer af bolde foreløbigt – så medbring gerne din egen. I forbindelse med banebookinger, vil man som normalt kunne leje en bold, som er afsprittet ved udlevering.

Forældre i hallen:

Da retningslinjerne for brugen af hallen betyder, at vi skal være færre personer på faciliteterne end sædvanlig, kan forældre fortsat ikke være til stede i hallen/minibanerne, når der trænes.

Gym:

Hafnia-Gym er igen åbent som normalt. Der er opstillet klude til afspritning af maskiner og udstyr foran døren, som alle bedes medbringe i centret.

Generelle retningslinjer:

Vi befinder os stadig i en situation, hvor det er ekstremt vigtigt, at vi alle tager hensyn til hinanden. Afstand og hygiejne er vigtigt, når vi er mange mennesker sammen. Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj, så du ikke bringer andre i smitterisiko.