Praktisk information om COVID19

Åbningstider: Hafnia-Hallen holder lukket for at indendørs aktivitet i den kommende periode. Du opfordres til at følge med på vores Facebook, hvor vi løbende orienterer omkring situationen.
Dog holder vi åbent i følgende tidsrum for vores Hafnia-Udetræning:

Åbningstiderne for Hafnia-Udetræning

Mandag: kl. 13.00-19.00

Tirsdag: kl. 13.00-19.00

Onsdag: kl. 13.00-19.00

Torsdag: kl. 9.00-18.00

Fredag: kl. 9.00-18.00

Lørdag: kl. 9.00-15.00

Søndag: kl. 9.00-15.00

*Disse tider bliver muligvis ændret alt efter hvordan den første uge forløber!

Hafnia-Gym: – Vi åbner udendørsgym – Læs mere her

Banebooking: Det er nu muligt at booke vores udendørsbeachvolleybaner – Det kan du gøre her: https://bookbyen.dk/#/overview/1/0/34

Du booker 2 timers interval, men for at vi undgår overlap af mennesker, er din reelle spil-tid kun 1,5 time. Dvs. din booking starter på det valgte tidspunkt og du kan spille 1,5 time, derefter forlader du banen. – Alle sundhedsstyrelsens retningslinjer SKAL selvfølgelig efterleves. – Det er IKKE muligt at benytte toiletter/omklædningsrum i forbindelse med din booking, eller at leje bolde.
Alle indendørs faciliteter er pt. lukket indtil d. 8 juni, det er derfor ikke muligt at lave bookinger via Book Byen før efter d. 8 juni.

Har du spørgsmål kan du kontakte maria@hafnia-hallen.dk.

Hafnia-Mini Café: I forbindelse med åbning af vores udendørsområde åbner vi også ”Hafnia-Mini Café” Her kan købes kolde drikke, samt snacks.
Betaling kan kun ske via mobilpay. Hafnia-Mini Cafe kan kun tilgås udendørs.

Arrangementer f.eks. børnefødselsdage/polterabends. Da vores indendørs aktiviteter er lukket til og med d. 8 juni kan vi først booke arrangementer ind herefter, har du en forespørgsel eller ønsker at lave en booking er du meget velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@hafnia-hallen.dk – eller telefon: 9153 0404

Generelt: Hafnia-Hallen opfordrer generelt til, at alle passer på hinanden og i øvrigt følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. En løbetur i det fri er vist stadig en mulighed, hvis du har brug for motion.

Vi håber, at alle kommer godt igennem den kommende periode, og vi glæder os til at vende stærkt tilbage, når sundhedsmyndighederne igen tillader det.