POLTERABEND

StødFodbold

Beskrivelse af event

StødFodbold

Vil I have et sjovt alternativt til en fodboldkamp, skal I prøve Stødfodbold!

Hvad er stødfodbold?

I har nu muligheden for at prøve en sjov og anderledes form for fodbold, da spillerne på banen vil blive udstyret med et stødbånd rundt om låret eller læggen, og tilskuerne har nu har magten til at give den spiller, der skal skyde eller redde bolden, en tilpas omgang strøm. 

Det er således sjovt at være spiller og næsten sjovere at være tilskuer. Det er meget nemt at sætte sig ind i – og man føler hurtigt magten, når man først står med afsenderen til stødbåndet.

Stødfodbold er super sjov underholdning både for spillere og tilskuere – da de fleste spillere på banen vil rende rundt i frygt for, hvornår det er deres tur til at få et lille chok.

Hvad er spillereglerne?

Vi laver en turnering, hvor I deles op i to hold, og en fodboldkamps varighed er ca. 5 min.
Kampen spilles på vores minibaner (link), som er en lille fodboldbane, hvor der spilles 4 mod 4.
Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af fodboldkampen og dermed sørge for introduktion, ind- og udskiftning, score, tidtagning og sørge for god fodboldstemning for alle.

Har du lyst til at prøve?

Har du lyst til nye fodboldudfordringer, så prøv Stødfodbold i Hafnia-Hallen. Eventet egner sig godt til f.eks. polterabend, bødekassefest, afslutningsfest, firmaarrangement, herreloge, tøsetur og familiedag.

Kontakt os for et godt tilbud og få mere at vide om de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i Hafnia-Hallen.