Om VM i Hafnia-Hallen

VM i HAFNIA-HALLEN 2018 sparkes i gang d. 14. Juni, hvor vi står klar med åbne døre til den kæmpe fodboldfest, som ingen vil gå glip af. Du kan i løbet af VM-måneden (14 juni – 15 juli) opleve, at stå på Hafnia-Hallens store plæne og se alle VM kampene på vores 261 tommer storskærm.

VM I Hafnia-Hallen er et gratis arrangement.

 

FunZone

Fodbold skal ses i fællesskab med andre. Derfor sætter vi fokus på den sociale del ved VM. Det kan opleves både før, under og efter kampene, hvor der er mulighed for at konkurrere med dine venner, familie eller kollegaer i alle mulige fodboldrelaterede events i vores store fodbold “FunZone”.

 

Optakt

Vi åbner allerede dørene fra kl. 07.00, hvor vi har inviteret en masse forskellige foreninger og deres sportsgren ind i hallen, som du har mulighed for at prøve inden kampstart. Nogle af de sportgrene du kan prøve er Futsal, BeachVolley, Valby Cup, Floorball og mange flere. læs mere her

 

Stadionplatte

Ingen fodbold uden stadionplatte. Derfor har vi sørget for grill på terrassen, hvor det er muligt at købe en stadionplatte.

Den består af en frankfurter med dertilhørende hårdt ristede brød. Til denne herlighed følger der dip ad libitum (remoulade, ketchup, sennep) Platten bliver serveret på en paptallerken.

 

Vi har altid godt vejr

Vi sørger for, at du ikke behøver at se kampen i hverken regn- eller stormvejr. Du kan aldrig være 100 % sikker på det danske vejr, men du kan være 100 % sikker på Hafnia-Hallens tørvejrsgaranti.

Vi glæder os til at se fodbold med dig.

 

VI ER KLAR – ER DU ?