• Medlemskab & Personlig træning

Hafnia-Gym tilbyder følgende ydelser

I Hafnia-Gym kan du som privatperson træne holdtræning eller på egen hånd, alt afhængig af hvilket medlemskab du vælger. Som forening kan du booke plads til hele hold i hele sæsonener eller bare en enkelt gang. Foreninger med bookinger på andre af Hafnia-hallens faciliteter kan træne til en lavere pris.  

150 kr.

pr. måned
Standard medlem
Binding på min. 3 mdr.

Standard

Vores mest økonomiske medlemskab! Med medlemskabet; ”Standard” kan du træne frit i Hafnia-gym indenfor Hafnia-Hallens åbningstider. Du har ikke mulighed for at deltage på hold eller Yoga.

295 kr.

pr. måned
Fri gym og holdtræninger (Binding på min. 3 mdr. )

All-Inclusive

Guld-pakken! Med medlemskab ”All-inclusive” kan du træne både Yoga, Holdtræning og Fri træning i Hafnia-Gym. Der er ingen begrænsninger for hvor mange hold du kan være med på om uge, ej heller hvor mange gange du har lyst til at træne.

175 kr.

pr. måned
Hafnia-Gym enkelt måned
ingen binding

Simpelt

Ingen binding, bare træning! - SÅ simpelt er det. Med medlemskabet; ”Simpelt” kan du træne frit i Hafnia-gym indenfor Hafnia-Hallens åbningstider. Du har ikke mulighed for at deltage på hold eller Yoga. Medlemskabet har ingen binding.

90 kr.

pr. måned
ingen binding

Foreningsmedlem

Klubfølelse og holdånd! Du kan træne frit i Hafnia-gym, sammen med dine holdkammerater indenfor Hafnia-Hallens åbningstider, hvis din forening har en aftale med Hafnia-Hallen Du har ikke mulighed for at deltage på hold eller Yoga.

600 kr.

pr. time
kontakt træner

Personlig træning

Når du ikke ønsker at overlade noget til tilfældigheder. Du får en uforpligtende samtale med en af vores instruktører herefter aftaler i hvordan træningen bedst tilpasses dine behov og mål. Der er altid adgang til feedback, også udenfor aftalte træningstider.

500 kr.

10 klip
Hafnia-Gym klippekort
ingen binding

Klippekort

Til dig med den hektiske hverdag! Med ”Klippekort” har du muligheden for at komme og gå som det passer dig. Hver træning og almindelige hold koster et klip og yoga koster to klip. Et klippekort indeholder 10 klip og holder max ét år fra købsdato.

Jeg er klar

Medlemskab

Indmeldelse i Hafnia-Gym sker via et månedligt betalingssystem.

Det betyder at indmeldelse sker via denne online indmeldelsesblanket. (Man kan også få hjælp til indmeldelse i caféen, hvis det skulle være nødvendigt)

ALLE MEDLEMSKABER KRÆVER ET PROFILBILLEDE (lignende det i pas og på kørekort).
Billedet sendes efter oprettelse til daniel@hafnia-hallen.dk, ellers kan man komme forbi Hafnia-Gym og få hjælp til det.

Holdtræninger

Hafnia-Gym tilbyder som et nyt tiltag ugentlige holdtræninger fra 1/9-2018. Hvis du er interesseret i at deltage i de ugentligt udbudte hold (se træningskalenderen her) sker dette via tilkøb af klippekort eller All-Inclusive medlemskab.

Alle nye medlemmer (medlemmer uden medlemskort) betaler indmeldelsesgebyr på 25 kr. ved indmeldelse.

Spørgsmål besvares på siden "Om Hafnia-Gym" under FAQ nederst på siden.

Personlig træning

Hafnia-gym tilbyder personlig træning på højeste niveau uanset om det drejer sig om sport, genoptræning/forebyggelse, vagttab eller æstetik.

Pris for personlig træning er kr. 600,- pr. session (60 min)

TRÆNER INFO

Daniel Karkov, Leder af Hafnia-Gym, Idrætsfysiolog og personlig træner.

Jeg har en kandidatgrad i Idræt og Sundhed, hvor jeg i samarbejde med Team Danmark har lavet forskning omkring muskelfunktion og styrketræning for det danske ungdomslandshold i ishockey. Til daglig er jeg leder af Hafnia-Gym og fysisk træner for Copenhagen Beachvolley. Jeg har erfaring med styrketræning for nybagte mødre såvel som idrætsudøvere på højeste nationale og internationale plan. Udover styrketræning bruger jeg min fritid på at spille Amerikansk Fodbold og Beachvolley.

Læs mere om min træning på instagram @sprintsandheavylifting eller generelt hvad der foregår i Gym på @hafnia_gym

Få en gratis uforpligtende samtale

Leje af Hafnia-Gym

Ønsker du som klub eller privatperson at leje Hafnia-Gym til enten foreningsrelateret eller kommercielt brug, kontakt:

daniel@hafnia-hallen.dk for information om priser, tider og muligheder.