STØRRE EVENTS

Kontakt for kaffemøde

Kontakt for tilbud

Udfyld formularen herunder for et godt tilbud og hør de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i sportens og underholdningens tegn.

Event tilmelding
Fornavn
Efternavn

Hafnia-Hallen som eventhus

Vi byder velkommen til Københavns nye sportshus – Hafnia-Hallen. Men Hafnia-Hallen kan langt mere end sport – vi udfolder også et hus til Den aktive firmaevent og -fest. Vi tror på firmaevent i et aktivt miljø, hvor gæsterne bliver inspireret af det aktive miljø og mærker den positive energi.

 

I Hafnia-Haller nyder vi at se humøret vokse, når vi laver aktiviteter sammen – Den perfekte måde at sætte rammen for en teambuilding dag for personalet, det være sig fysisk aktivitet eller strategiske samarbejdsøvelser. Eller også er vi bare en anderledes ”setting” for virksomhedens sommerfest, en fødselsdag eller et kundearrangement.  

 

Hafnia-Hallen indbyder til samvær, fest og stemning. Derfor er vi en unik ramme for god personalepleje, hvis der skal fejres et godt resultat, eller hvis nyt personale skal inkluderes på holdet.

 

Vores værdier indeholder bl.a. nærvær, humør, service og samarbejde. Tre ting der er centrale for at lykkes med et godt arrangement. I Hafnia-Hallen har vi et stærkt team, som glæder sig til at være medarrangør på Den aktive Firma Event, og vi glæder os til at bidrage med gode oplevelser. 

 

Vi tror på festligheder i et aktivitetsmiljø, hvor sol, varme og gode rammer er en del af hverdagen og gør Hafnia-Hallen til en særlig ramme.

 

Jan Barslev, Leder af Hafnia-Hallen