Holdtræning

Hafnia-Gym tilbyder flere former for holdtræninger og forløb, som kan tilmeldes via kalenderen herunder. (Alle hold, der starter med "HG" i træningskalenderen kræver klippekort for at tilmelde)

Hold vi tilbyder

HG-Cross

60 minutters styrke og konditionstræning med fokus på teknik frem for alt. Træningen fokuserer på at styrke hele kroppen via store basisøvelser som squat, bænkpres, dødløft og lignende i den første halvdel af timen. Den anden halvdel af timen bruges på træning med højere intensitet for at træne konditionen og muskeludholdenheden. Alle øvelserne skaleres til den enkelte deltagers niveau og teknik.

Max antal deltagere: 12

Pris pr. hold: kr. 50,-

HG-Olympisk Vægtløftning

60 minutters træning i de klassiske olympiske discipliner: træk og stød. Fokus er udelukkende på teknik for såvel øvede som nybegyndere. Olympisk vægtløftning bliver brugt som supplerende træning for de fleste seriøse sportsfolk i verden. Kombinationen af styrke, acceleration og smidighed i øvelser, der involverer hele kroppen, giver en stærk og effektiv krop.

Max antal deltagere: 6

Pris pr hold: kr. 50,-

HG-Puls

30 minutters træning med fuld fart på. 
Til træningen møder deltagerne op opvarmede og klar til at træne. Fokus på at få maximalt ud af Sundhedsstyrelsens anbefalede 30 minutters daglige træning. Træningen indeholder både løb, løft og diverse kropsøvelser. Der er plads til alle folk i alle aldre, da øvelserne justeres til den enkelte

Max antal deltagere: 6

Pris pr hold: kr. 50,-

HG-Yoga

60 minutters yogatræning af typen Hatha. Fokus er på hver deltagers kropskonstitution samt kropsfornemmelse idet deltagerne har forskellige historik af bevægelse og motion. Derfor foregår undervisningen individuelt selvom det er holdundervisning. På holdet er der en munter og hyggelig stemning, hvor alle føler sig mødt og set. Deltagerne er også glade for at der er tid til hyggesnak, og at der er plads til aktiv lytning af fortroligheder efter yoga undervisningen. 

Undervist af Monica fra Lev Vel Yoga

Max antal deltagere: 15

Pris pr hold: kr. 100,-

Styrketræning for 12-16 årige

Lær hvordan man begår sig i styrkecenteret og de vigtigste elementer i styrketræning. Lær teknik i de store løft og lær at skadesforbygge for netop DIN sportsgren.

Holdet er gratis og underviser er Daniel Karkov
(tilmelding seneste dagen før på mail: daniel@hafnia-hallen.dk )

Max antal deltagere: 8

Pris pr hold: kr. 0,-

Small-group training

Er i en gruppe af kollegaer, venner eller familie der ønsker at træne sammen men mangler en dygtig vejleder der også kan svinge pisken, så kontakt daniel@hafnia-hallen.dk
Gerne 3-6 deltagere og 1-2 træninger ugentligt.

Status pr. 12/7 - 2018
- 1 hold af 6 personer hver onsdag

Holdet vil blive undervist af Daniel Karkov

NOTE
Det er IKKE tilladt at drive kommercielt forretning i Hafnia-gym uden aftale herom med Hafnia-Hallen.
Kontakt daniel@hafnia-hallen.dk for at lave en aftale.