• Hafnia-Gym

  • Hafnia-Gym

  • Hafnia-Gym

Styrkecenter med kvalitetsudstyr

Hafnia-Gym er et moderne styrkecenter med plads til styrketræning på alle niveauer. Centeret er nyindrettet med lækkert udstyr fra Sidea, Rogue og Technogym.

Vi holder af medlemmer der elsker at få sved på panden. Hafnia-Gym er målrettet sportstræning og genoptræning, hvilket indretningen også tager højde for.

Til dagligt bliver centeret brugt af fysioterapeuter, fysiske trænere, idrætsprojektet, sportsklubber, HF og VUC, virksomheder samt helt almindelige fitness aktive.

Kig forbi til en prøvetræning eller kontakt daniel@hafnia-hallen.dk hvis du har spørgsmål.
Hafnia-Gym har samme åbningstider som Hafnia-Hallen.

 

Trænere i Hafnia-Gym:


FAQ

Må man træne når der er foreninger der har træningstider?
- Ja, det må man gerne. Foreningerne har dog fortrinsret til at bruge udstyr/maskiner de har planlagt i brug af deres træning. 

Har i holdtræninger med instruktør?
- Det har vi. Se kalenderen på siden "holdtræning", der vil du kunne finde hold som HG-Cross, HG-Puls, Vægtløftning og Yoga (fra 1 September 2018). 

Hvilke former for hold udbyder i?
- Vi tilbyder HG-Cross som er en blanding af styrke og konditionstræning fordelt over en time, HG-Puls som er 30 minutters intensiv cirkel/pulstræning, Vægtløftning som handler om de olympiske løft og Yoga (Hatha Yoga). Det kræver et klippekort at deltage i holdtræninger (fra 1 September 2018)

Hvad er jeres åbningstider?
- Vi deler åbningstider med Hafnia-Hallen. Så åbningstiderne i toppen af siden. 

Hvordan melder jeg mig ind?
- Følg linket her for indmeldelsesblanket eller henvend dig i caféen i Hafnia-Hallen for at få hjælp (fra 1 September 2018)


Hvad koster det?
- Hvis man melder sig ind for mere end én måned af gangen koster medlemskab 150 kr./md. Læs mere om priser her

Må man smide med vægtene?
- Ja. Gulvet er bygget til at kunne absorbere vægten fra stænger med skiver på. Stænger og skiver er ligeledes lavet til at blive kastet med på klassisk vægtløftningsmanér. Løbebanen ude i "drivhuset" er også stærk nok til at holde til at vægtene bliver smidt med. 

Hvem er trænerne i Hafnia-Gym?
- I Hafnia-Gym vil du til dagligt kunne finde et par forskellige trænere. De arbejder i Hafnia-Gym for deres egne firmaer men er stadig en stor del af familien omkring Hafnia-Gym. Du kan læse mere om de enkelte trænere på vægen i centeret. 

Hvordan melder jeg mig ud?
- Det kan man ikke, bordet fanger! Spøg til side. Udmeldelse sker skriftligt til daniel@hafnia-hallen.dk

Jeg er medlem af en forening der har træningstider i Hafnia-Hallen, har det nogen betydning for mit medlemskab?
- Det betyder at du kan få rabat på dit månedlige medlemskab. Sig til din træner i din klub at du ønsker at blive medlem af Hafnia-Gym, så skal din træner/bestyrelse og Hafnia-Gym nok finde ud af om du har den mulighed.