BØRNEFØDSELSDAG

BungeeBasket

Beskrivelse af event

BungeeBasket

Vil I opleve en anden form for styrkeprøve  – skal I prøve BungeeBasket.

Hvad er BungeeBasket?

BungeeBasket spilles på en oppustet bane, hvor én deltager af gangen fra hvert hold bliver spændt fast med et stort velcrobånd om maven, som er forbundet til en superstærk elastik. De to deltagere skal fastspændt i elastikken og på tid få flest bolde op i en basketkurv.

BungeeBasket handler om kraft, fart og ikke mindst præcision. Holdkammeraterne skal, mens der dystes, være klar, for de bolde, som ikke lander i kurven, skal samles ind.

BungeeBasket er super sjov underholdning både for spillere og tilskuere – da I vil opleve, hvor intens kampen bliver, og hvor stort konkurrencemennesket egentlig er.

Hvad er spillereglerne?

Vi laver en turnering, hvor I deles op i to hold. Man kæmper én mod én. Kampene bliver afviklet på mellem 3-5 min.
Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af BungeeBasket kampen og dermed sørge for introduktion, ind- og udskiftning, score samt sørge for god stemning for alle.

Har du lyst til prøve?

Har du lyst til nye udfordringer, så prøv BungeeBasket i Hafnia-Hallen. Eventet egner sig godt til f.eks. børnefødselsdag, polterabend, bødekassefest, afslutningsfest, firmaarrangement, herreloge, tøsetur og familiedag.

Kontakt os for et godt tilbud og få mere at vide om de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i Hafnia-Hallen.