BØRNEFØDSELSDAG

BungeeBasket

Beskrivelse af event

BungeeBasket

Vil i prøve en anden form for styrkeprøve og tovtrækning – skal i prøve BungeeBasket.

Hvad er BungeeBasket?

BungeeBasket spilles på en oppustet bane, hvor én deltager fra hvert hold bliver spændt fast i et stort velcrobånd om maven der er sat fast til en superstærk elastik, og så skal trække imod hinanden - for at få flest bolde op i en basket kurv.

BungeeBasket handler om kraft, fart og ikke mindst præcision. Alle på samme hold skal være klar, for de bolde som ikke lander i kurven skal samles ind.

BungeeBasket er super sjov underholdning både for spillere og tilskuere – da i vil opleve hvor intens kampen bliver og hvor stort konkurrencemennesket egentlig er.

Hvad er spillereglerne?

Vi laver en turnering, hvor I deles op i to hold. Man kæmper en fra det ene hold mod en fra modstanderholdet. Kampene bliver afviklet på mellem 3-5 min.
Der vil være en instruktør, som vil stå for afviklingen af BungeeBasket kampen og dermed sørge for introduktion, ind og udskiftning, score og sørger for god stemning for alle.

Har du lyst til prøve?

Har du lyst til nye udfordringer så prøv BungeeBasket i Hafnia-Hallen. Eventet egner sig godt til f.eks. Børnefødselsdag, polterabend, bødekassefest, afslutningsfest, firmaarrangement, herreloge, tøsetur og familiedag.

Kontakt os for et godt tilbud og få mere at vide om de mange muligheder for en sjov og aktiv dag i Hafnia-Hallen.