SPORTSSKADESTUE

Har du en ankel, der gør ondt? Eller driller din venstre skulder, når du skal smashe i badminton eller beachvolley?

Som et nyt initiativ, tilbyder vi alle vores Hafnia-Medlemmer at kunne få undersøgt din sportsskade på vores nye sportsskadestue. 

I samarbejde med Fyshuset Valby kan du hver tirsdag fra kl. 16-17 for kun 50 kr. få en fysioterapeut til at kigge på din skade. 👀 Han vil komme med forslag til det efterfølgende behandlingsforløb og træning, så du hurtigt kan blive din skade kvit igen. 

Interesseret?

Så meld dig ind som Hafnia-Medlem her:

… og kig forbi Hafnia-Hallen på tirsdag d. 21/1-2020 kl. 16.00 – 17.00 i behandlerrummet på 1. salen.

…eller book din tid på tlf.: 26155055 eller på fyshusetvalby@gmail.com.

Vi ses!

COPENHAGEN STRENGTH & CONDITIONING CONFERENCE 2020

På baggrund af den nuværende situation med COVID19, har vi valgt at udskyde dette event. Vi vil informerer så snart vi har en ny dato fastsat

 

Hafnia-Hallen har, i samarbejde med SEPAS Sport, samlet nogle af landets klogeste hoveder inden for træningsfysiologi for at kunne tilbyde en konference, der skaber bro imellem nyeste teori og dennes brug i praksis.

Temaet er “Rate of Force Development”; evnen til at udvikle stor kraft over kort tid, altså eksplosivitet. En evne, der er enormt eftertragtet i stort set alle sportsgrene.

Konferencen henvender sig til alt fra lokale, fysiske trænere til studerende/tidligere studerende på fysiologiske studier som: Fysioterapi og idræt. Det vil sige: Alle med en fod inden for i idrætsverdenen kan bruge denne viden. Oplæg vil primært foregå på dansk.

“Speakers” bliver præsenteret løbende, se længere nede på siden, eller følg evt. med på valgfrit sociale medie på @CSCConference (Facebook, Instagram og Twitter)

Earlybird-billetter kan købes frem til 31/12-2019, og sidste frist for billetkøb er 1/3-2020.

Læs mere om speakers og program her: