JULETILBUD I HAFNIA

Kære medlem af Hafnia-Hallen

Julen betyder ofte god mad og julegodter. Og så er det jo vigtigt også få rørt sig lidt – enten med familien eller med et par gode venner.

Hafnia-Hallen har derfor det helt rigtige tilbud til dig i juleferien!

Du kan fra d. 23/12 – 1/1-2020 booke en badmintonbane for kun 50 kr. pr. time og en minifodboldbane for kun 200 kr. pr. time.

Husk at du som Hafnia-medlem altid leje en ekstra ketcher til halv pris eller låne en gratis fodbold.

Skynd dig ind og se de ledige tider og book din bane

Vi glæder os til at se dig

TRÆNERKONFERENCE 2020

https://www.facebook.com/events/864171720647289/Hafnia-Hallen byder velkommen til fodboldtrænerkonference

Konferencens tema er ’Spil og træning på små områder’ inspireret af den aktuelle udfordring, som mange københavnske klubber kæmper med; mange træningsparate og motiverede spillere, men et begrænset træningsareal til rådighed. Vi skal derfor blive skarpe til at træne på små områder for forsat, at kunne levere et godt produkt på fodboldbanen.

Vi vil over to dage videregive mange års erfaring og viden, fra vores oplægsholdere, til de trænere der til daglig står med udfordringen.
Samtidig vil vi klæde den enkelte træner på, så deltagerne fremover kan træne størstedelen af alle spillets facetter, selv på begrænset plads.

Hvert oplæg er delt op i to dele. Den teoretiske del vil foregå i Hafnia-Hallens indendørs konference faciliteter, mens den praktiske del vil foregå på hallens overdækkede kunstgræsbane.

Konferencen løber af stablen lørdag d. 11. januar og søndag d. 12. januar i 2020. Konferencens nøjagtige program vil blive offentliggjort i starten af december.

Du kan læse mere om konferencen her:

COPENHAGEN STRENGTH & CONDITIONING CONFERENCE 2020

 

Hafnia-Hallen har, i samarbejde med SEPAS Sport, samlet nogle af landets klogeste hoveder inden for træningsfysiologi for at kunne tilbyde en konference, der skaber bro imellem nyeste teori og dennes brug i praksis.

Temaet er “Rate of Force Development”; evnen til at udvikle stor kraft over kort tid, altså eksplosivitet. En evne, der er enormt eftertragtet i stort set alle sportsgrene.

Konferencen henvender sig til alt fra lokale, fysiske trænere til studerende/tidligere studerende på fysiologiske studier som: Fysioterapi og idræt. Det vil sige: Alle med en fod inden for i idrætsverdenen kan bruge denne viden. Oplæg vil primært foregå på dansk.

Konferencen finder sted d. 28/3-2020 i Hafnia-Hallen
Alt forplejning er inkluderet i billetprisen.

“Speakers” bliver præsenteret løbende, se længere nede på siden, eller følg evt. med på valgfrit sociale medie på @CSCConference (Facebook, Instagram og Twitter)

Earlybird-billetter kan købes frem til 31/12-2019, og sidste frist for billetkøb er 1/3-2020.

Læs mere om speakers og program her: