Styrkecenter med kvalitet

Hafnia-Gym er for alle! Det er et moderne træningscenter med styrke- og holdtræning på alle niveauer. Centeret ligger i Hafnia Hallen som er en del af Valby Idrætspark.

Få sved på panden

Vi holder af medlemmer der elsker at få sved på panden. Hafnia-Gym er målrettet sportstræning og genoptræning, hvilket indretningen også tager højde for.

Til dagligt bliver centeret brugt af fysioterapeuter, fysiske trænere, idrætsprojektet, sportsklubber, HF og VUC, virksomheder samt helt almindelige fitness aktive.

Kig forbi til en gratis prøvetræning. Hafnia-Gym har samme åbningstider som Hafnia-Hallen.

Har du spørgsmål, kontakt daniel@hafnia-hallen.dk

Få en gratis træning

Vores Team

Hafnia-Gym er stærkt besat af et yderst kompetent hold.

Daniel Karkov

Leder af Hafnia-Gym

Philip Munk

Rebelsports

Anja Simonsen

Fine Fettle

Mathias Haastrup

SEPAS Sport

Michael Kayser

SEPAS Sport

Nicolas Mathiesen

SEPAS Sport

FAQ

Ja, det må man gerne. Foreningerne har dog fortrinsret til at bruge udstyr/maskiner de har planlagt i brug af deres træning.

Det har vi. Se kalenderen på siden "holdtræning", der vil du kunne finde hold som HG-Cross, HG-Puls, Vægtløftning og Yoga.

Vi tilbyder HG-Cross som er en blanding af styrke og konditionstræning fordelt over en time, HG-olympisk vægtløftning som handler om de olympiske løft og Yoga (Hatha Yoga). Det kræver et all-inclusive medlemskab eller klippekort at deltage i holdtræninger.

Vi deler åbningstider med Hafnia-Hallen.

Følg linket her for indmeldelsesblanket eller henvend dig i caféen i Hafnia-Hallen for at få hjælp.

Hvis man melder sig ind for mere end én måned af gangen koster medlemskab 150 kr./md. Læs mere om priser her

Ja.

Gulvet er bygget til at kunne absorbere vægten fra stænger med skiver på. Stænger og skiver er ligeledes lavet til at blive kastet med på klassisk vægtløftningsmanér. Løbebanen ude i "drivhuset" er også stærk nok til at holde til at vægtene bliver smidt med.

I Hafnia-Gym vil du til dagligt kunne finde forskellige trænere. De arbejder i Hafnia-Gym for deres egne firmaer men er stadig en stor del af familien omkring Hafnia-Gym.

Det kan man ikke, bordet fanger! 😉

Spøg til side.

Udmeldelse sker skriftligt til daniel@hafnia-hallen.dk

Hvis din forening har en aftale med Hafnia-Hallen omkring leje af faciliteter over en fast periode, har i formentlig også mulighed for at få medlemskab til en nedsat pris. Er du i tvivl, så kontakt daniel@hafnia-hallen.dk